UDACE- LICENCE

Splošno o kolesarstvu

Re: UDACE- LICENCE

OdgovorNapisal/-a Gabronkl » Sr nov 24, 2010 12:51 am

Jaz sem vsekakor zainteresiran. Letos sem bil na par UDACE dirkah v Furlaniji. Me pa zanima, če je kdo drugo leto zainteresiran za vozit Alpe Adria Tour? Letos sem bil na 3 tekmah, drugo leto bi se mogoče spravil peljat komplet (Bad Kleinkirchheim, Haiti, Franja, Buttrio, Pordenone, kronometer Trst).
Je pa to bolj politika kluba, da se bolj forsira domače dirke, zaradi točk za klubsko prvenstvo. Če bi se razširili tudi čez mejo, bi bilo domačih točk manj. Stvar dogovora. Jaz sem vsekakor za to, da hodimo več k sosedom. So res super tekme, boljše kot pri nas za moje pojme.
Gabronkl

OdgovorNapisal/-a motorist » Sr nov 24, 2010 10:27 am

Gabronkl je napisal/-a:Jaz sem vsekakor zainteresiran. Letos sem bil na par UDACE dirkah v Furlaniji. Me pa zanima, če je kdo drugo leto zainteresiran za vozit Alpe Adria Tour? Letos sem bil na 3 tekmah, drugo leto bi se mogoče spravil peljat komplet (Bad Kleinkirchheim, Haiti, Franja, Buttrio, Pordenone, kronometer Trst).
Je pa to bolj politika kluba, da se bolj forsira domače dirke, zaradi točk za klubsko prvenstvo. Če bi se razširili tudi čez mejo, bi bilo domačih točk manj. Stvar dogovora. Jaz sem vsekakor za to, da hodimo več k sosedom. So res super tekme, boljše kot pri nas za moje pojme.

K se bom zmenu dokončno,ti javim .Lahko da narediš kjer jst ;)
Prnas,so napaljeni na slo pokal in ni interesa.Tle mamo gratis prevoz,na udace moraš pa v lastni režiji.
Samo dva masta udace L.-stara borca 8-)
Uporabniški avatar
motorist

OdgovorNapisal/-a Gabronkl » Če dec 09, 2010 1:56 pm

Je že kaj novega glede tega? Bo kakšen občni zbor društva, da se malo prediskutira, kakšne so želje in načrti za prihodnjo sezono? Jaz na žalost nisem utegnil priti na nobeno od zaključnih prireditev (Senik, Šempas) zaradi obveznosti. Tako da me res zanima, kaj se dogaja.
Gabronkl

OdgovorNapisal/-a motorist » Če dec 09, 2010 4:38 pm

Od kar sm jst v društvu občnega zbora ni še nikoli blo.Vsaj tko se mi zdi. :roll:
Trenutno se ne dogaja neč.Veseli december :D
Za udace lic.sva pa zaenkrat samo midva.
Uporabniški avatar
motorist

OdgovorNapisal/-a vinoljub » Če dec 09, 2010 8:53 pm

motorist je napisal/-a:Za udace lic.sva pa zaenkrat samo midva.

Zaenkrat :lol:
Uporabniški avatar
vinoljub

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a boris » To dec 28, 2010 9:02 pm

trfvgzztrfv
boris

OdgovorNapisal/-a motorist » To dec 28, 2010 10:16 pm

boris je napisal/-a:trfvgzztrfv

:roll: